De Chimay Blauw is ontegensprekelijk een feilloze weergave van de onverwoestbare combinatie tussen uitbundige fruitige aroma’s en weldadige chocolade. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°C.
De Chimay Blauw is ontegensprekelijk een feilloze weergave van de onverwoestbare combinatie tussen uitbundige fruitige aroma’s en weldadige chocolade. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°C.
Het bier heeft een diep donkerbruine kleur. Neus: een zalvend parfum van vanille, zachte karamel en pure chocolade, aangevuld met een vleugje armagnac. Smaak: een perfecte balans om ruimte te geven aan de fruitige aroma’s. In de nasmaak, hout tannine en zoetere moutsmaken.
Het bier heeft een diep donkerbruine kleur. Neus: een zalvend parfum van vanille, zachte karamel en pure chocolade, aangevuld met een vleugje armagnac. Smaak: een perfecte balans om ruimte te geven aan de fruitige aroma’s. In de nasmaak, hout tannine en zoetere moutsmaken.
Het bier heeft een diep donkerbruine kleur. Neus: een zalvend parfum van vanille, zachte karamel en pure chocolade, aangevuld met een vleugje armagnac. Smaak: een perfecte balans om ruimte te geven aan de fruitige aroma’s. In de nasmaak, hout tannine en zoetere moutsmaken.
De Magnum Chimay Cinq Cents bevat Tripel Chimay, een goudkleurig bier dat een zachte, licht bittere smaak combineert met een zeldzaam evenwicht. Deze Magnum heeft een aanzienlijk groter volume dan de Tripel Chimay in een fles van 150 cl. Dit grotere volume heeft invloed op de smaakontwikkeling van het bier in de fles en levert een rondere, zachtere smaak op. Ook heeft deze verzamelfles een unieke versiering die het historisch wapenschild uit de jaren ’70 goed laat uitkomen.
Speciale editie in drie versies, de gravelrijder, de mountainbiker en de wegrenner. De illustraties zijn van Sam Allemeersch. Bij aankoop van 2clips van 4 blonde ename, een geschenkje. Zo kun je volop opgaan in de koers! U kiest uit: drinkfles, spatbord, kousen en een petje.
Blond abdijbier dat aarzelt tussen doordrinker en degustatiebier. Een boeket van fruit kleurt de neus. Citrus, mout, fruit en hop verleiden de smaakpapillen.
Blond abdijbier dat aarzelt tussen doordrinker en degustatiebier. Een boeket van fruit kleurt de neus. Citrus, mout, fruit en hop verleiden de smaakpapillen.
Geur/aromas: Frisse aangename neus met nuances van hop en mout, een lichte kruidigheid steekt de kop op. Smaak: Verfrissend, toetsen van mout en kruiden, mooi verweven bitterheid, korte droge afdronk
Geur/aromas: Frisse aangename neus met nuances van hop en mout, een lichte kruidigheid steekt de kop op. Smaak: Verfrissend, toetsen van mout en kruiden, mooi verweven bitterheid, korte droge afdronk
Klassieker sinds 1990 - Dit sterk blond abdijbier, hergist op fles, geurt naar citrus, ananas, perzik, nectarine en kruiden. Mout en hop strelen de smaakpapillen, beide mooi in balans. De aanzet is lichtzoet, de afdronk, pittig tot pikant.
Klassieker sinds 1990 - Dit sterk blond abdijbier, hergist op fles, geurt naar citrus, ananas, perzik, nectarine en kruiden. Mout en hop strelen de smaakpapillen, beide mooi in balans. De aanzet is lichtzoet, de afdronk, pittig tot pikant.
Kerstpater heeft een diepe, donkerbruine kleur met een streepje rood. Het beige schuim verbergt warm alcoholzoet in een bier dat geurt naar chocolade, zoet van karamel en kandij. In de mond komt het kandijsuiker terug, aangenaam gecombineerd met chocoladebitter. De afdronk is lang en zalig zoet.
Kerstpater heeft een diepe, donkerbruine kleur met een streepje rood. Het beige schuim verbergt warm alcoholzoet in een bier dat geurt naar chocolade, zoet van karamel en kandij. In de mond komt het kandijsuiker terug, aangenaam gecombineerd met chocoladebitter. De afdronk is lang en zalig zoet.
Een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. De fruitige en frisse aroma’s gaan mooi samen met zoete geuren van mout en aroma’s die doen denken aan specerijen. Het resultaat is een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. De vriendelijke afdronk wordt gekenmerkt door een combinatie van zoet en een zachte bitterheid.
Een donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een fruitige geur met warme tonen van vanille, karamel en geroosterde chocolade. Een klassiek trappistenbier met een vol moutige, karamelzoete smaak en een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. De afdronk is zoet en lichtbitter.
Amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. Een mooie combinatie van kruidige, bloemige en fruitige geuren. La Trappe Isid’or is in 2009 voor het eerst gebrouwen ter gelegenheid van het 125-jarige bestaan van Bierbrouwerij de Koningshoeven. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel. Een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud. Het bier is vernoemd naar broeder Isidorus, de eerste brouwer van de abdij. De afdronk is aangenaam bitter.
La Trappe Quadrupel 75 cl is het zwaarste bier van La Trappe. Dit warme en intense bier is prachtig uitgebalanceerd. Kruidige en zoete aroma's van kruidnagel, vanille, noten en banaan zijn in dit bier terug te vinden. De smaak is heerlijk intens met tonen van dadel en karamel. De afdronk is mooi zacht en lichtbitter. Natuurlijk gist dit bier ook na op de fles. Volgens La Trappe was dit de eerste Quadrupel die gebrouwen is. Probeer dit unieke bier daarom nu snel uit ! Schenk dit 10,0% volle bier op een temperatuur van tien tot veertien graden Celsius. De grotere uitvoering is ideaal om een avond lang van te genieten. Makkelijk om te delen met vrienden of heerlijk zelf van te genieten. Geef deze mooie fles cadeau aan een bierliefhebber, hij of zij zal gegarandeerd genieten.
Leffe, een brouwtraditie sinds 1240 De Abdij van Leffe, opgericht in 1152, was een norbertijnenabdij waar kanunniken in een gemeenschap samenleefden met bijzondere aandacht voor opvang en gastvrijheid; talrijke pelgrims konden altijd in de Abdij van Leffe terecht.
Leffe, een brouwtraditie sinds 1240 De Abdij van Leffe, opgericht in 1152, was een norbertijnenabdij waar kanunniken in een gemeenschap samenleefden met bijzondere aandacht voor opvang en gastvrijheid; talrijke pelgrims konden altijd in de Abdij van Leffe terecht.
Rochefort 6 is een trappistenbier van hoge gisting, gebrouwen door de brouwers van de Abdij Notre Dame de St Remy in St Remy les Rochefort (België). Met een roodbruine kleur die typisch is voor oude Bourgondische wijnen, is het bier helder en rust het op een bed van gisten.
een trappistenbier dat in de Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy te Rochefort in de provincie Namen wordt gebrouwen. De Cisterciënzerabdij voor nonnen werd in 1230 opgericht, maar rond 1789 vernield. De abdij werd in 1887 weer opgebouwd, en het eerste Rochefor