Rechercher
Drankenhandel Niemegeerts
Français

Gin

Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page
Image de Birdie Shiso 70cl
Image de Birdie Skwak 70cl
Image de Birdie Timut 70cl
Image de Bombay Bramble 37.5% 70cl Fles

Bombay Bramble 37.5% 70cl Fles

Bombay Bramble Blackberry is een rood kleurige variant van het merk Bombay. De Engelse gin is een creatieve verandering op de originele Bombay dry gin. In de neus komen sterke en natuurlijke aroma’s van bramen en frambozen, door de kenmerken van levendige jeneverbes is de geur perfect in balans. De aroma’s zetten zich ook door in de smaak, ook de smaak is natuurlijk zonder toegevoegde suikers. Hij heeft een alcoholpercentage van 37.5%.
€32,24
Image de Bombay Sapphire Dry Gin 40% 70cl Fles

Bombay Sapphire Dry Gin 40% 70cl Fles

Bombay Sapphire Gin heeft een zachte en uitgebalanceerde smaak. De gin komt aan deze smaak door 10 geselecteerde specerijen. Er worden botanische kruiden gebruikt zoals jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, koriander, kassiebast, staartpeper en malaguenapeper. Bombay Sapphire Gin heeft een compex en uniek karakter. Een zoete karakter waar de zachte zoete smaken en kruidige tonen langzaam vrij komen naarmaten je de gin langer in de mond houd. Bombay sapphire bevat een alcohol percentage van 40%
€26,70
Image de Botica London Dry gin 70cl
Image de Botica Straw- & raspberry 70cl
Image de Brokers Dry Gin 40%

Brokers Dry Gin 40%

Broker's is gemaakt van de beste kruiden, specerijen en het beste fruit die worden geïmporteerd vanuit verschillende continenten. Zo wordt er gebruik gemaakt van koriander, sinaasappels, zoethout, nootmuskaat, kaneel en jeneverbes. Broker's is een zachte en aromatische gin, smaak droog die snel overslaat naar een zachte citrus sensatie met tonen van appelsien en citroen. Zijn afdronk is licht en peperig, met een alcoholpercentage van 40%. Serveertip: smaakt goed geserveerd in een koud ballon glas met ijs en fijngesneden citroen.
€22,00
Image de Buss N° 509 Pink Grapefruit 40% 70cl Fles

Buss N° 509 Pink Grapefruit 40% 70cl Fles

Een op en top Belgische gin! Een kwaliteitsvolle gin, doordrenkt met verse grapefruit. De nadruk ligt hier op 'bitter'. De frisse toets van roze grapefruit wordt prachtig ondersteund door de hoogwaardige distillatie. Geliefd bij zowel amateurs als kenners van de betere gin.
€41,25
Image de Buss N° 509 Raspberry 37.5% 70cl Fles

Buss N° 509 Raspberry 37.5% 70cl Fles

Een Belgische Gin gemaakt van verse frambozen, de fijnste specerijen en een premium alcohol. Onze eerste gin van Antwerpse origine, natuurlijk op smaak gebracht met vers fruit.
€45,70
Image de Copperhead 40% 50cl Fles

Copperhead 40% 50cl Fles

The Alchemist's Gin Perfect Serve met Fever-Tree Mediterranean Tonic Water, Sinaasappelzeste & korianderblaadjes.
€45,15
Image de Double You Gin 43.7% 70cl Fles

Double You Gin 43.7% 70cl Fles

Gedistilleerd, gebotteld en verzegeld in Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen. Perfect Serve met Fever-Tree Elderflower / Aromatic en zoethoutstokje. 43,7°
€47,75
Image de Engine Gin Tank Kit
Image de Filliers Dry Gin 28 Classic 46% 50cl Fles

Filliers Dry Gin 28 Classic 46% 50cl Fles

Graanstokerij Filliers uit Deinze, bij iedereen bekend om zijn heerlijke graanjenevers. De huidige moderne stokerij staat nog steeds op de zelfde plaats waar stichter Karl Lodewijk Filliers de eerste graanjenever ontwikkelde.
€25,95
Image de Filliers Dry Gin 28 Pink 46% 50cl Fles

Filliers Dry Gin 28 Pink 46% 50cl Fles

Filliers Dry gin 28 Pink is gebaseerd op het authentieke recept van Firmin Filliers (1888-1965, 3e generatie Filiers meesterdistilleerders). De smaak van onze prijswinnende Filliers Dry Gin 28 werd verfijnd met framboos en gojibessen. Gojibessen worden gezien als superfood en worden al eeuwenlang gebruikt in de Chinese geneeskunde.
€27,80
Image de Gibson's Gin 37,5% 20cl Fles

Gibson's Gin 37,5% 20cl Fles

Gibson’s Gin is een authentieke London Dry Gin geproduceerd volgens het originele recept die zijn hoge kwaliteit dan ook certificeert. Gibson’s wordt gedistilleerd in Engeland van de beste selectie granen. De heerlijke aroma’s van jeneverbessen, koriander, angelica, citroen en sinaasappel ontwikkelen een fijn en delicaat boeket aan smaak. Tonen van citrus komen duidelijk naar voren in de geheel zachte gin! deze gin bevat een alcohol percentage van 38% en is ideaal als basis voor een gin & tonic of voor gebruik bij een cocktail.
€5,61
Image de Gin Mare 42.7% 70cl Fles

Gin Mare 42.7% 70cl Fles

Maak kennis met Gin Mare, een unieke mediterraanse gin die voor het eerst gestookt werd in een pittoresk Spaans vissersdorpje in de 19de eeuw. Deze gin met authentieke mediterraanse botanicals opent de deur voor een hele variëteit aan combinaties en brengt de verschillende culturen rond de Middellandse zee bijeen. Een premium gin met Spaanse klasse!
€45,45
Image de Gordon's Dry Gin 37.5% 1L  Fles

Gordon's Dry Gin 37.5% 1L Fles

De opvallend frisse smaak van Gordon’s komt van de jeneverbes, korianderzaad en engelwortel. Gemixt met tonic en een schijfje limoen zorgt dit voor een kenmerkende smaak. Door Gordon's klassieke stijl maakt het de perfecte en ultieme Gin & Tonic.
€25,85
Image de Gordon's Gin Zakflacon 37.5%

Gordon's Gin Zakflacon 37.5%

Gordon's Gin 20cl is een lekkere gin in een handig formaat. Deze wereldberoemde gin kent tonen van citrus gevolgd door een fijne invloed van de jeneverbes. De gin is soepel en kent een droge afdronk. Mix de gin bij voorkeur met een klassieke tonic. Het alcoholpercentage van de gin bedraagt 37.5%.
€7,01
Image de Hendrick's Gin 41.4% 70cl Fles

Hendrick's Gin 41.4% 70cl Fles

Hendrick’s Gin 35cl deze luxe gin de zijn oorsprong heeft in Groot Britannië is een top 10 gin in Nederland en België. Goed te proeven zijn de jeneverbes en citrus tonen die mooi in balans zijn met de frisse smaken van komkommer en citrus. De geuren die vrijkomen zijn over het algemeen floraal, met namen roos. De gin is perfect te mixen met Fever tree tonic en Fentimans Tonic en laat zich perfect garneren met een schuif komkommer of Bulgaarse roos. Komkommer is natuurlijk makkelijker te vinden en accentueert zijn frisse smaak.
€42,00
Image de Knut Hansen Dry Gin 50cl
Image de Le Tribute Gin 70cl