St.Bernardus Abt 12 is gebrouwen in de klassieke 'quadrupel' stijl volgens het originele recept uit 1946. Het heeft een zeer fuirig aroma, afkomstig van onze eigen specifieke gist. Boordevol complexe smaken en blijkt uit door zijn lange bitterzoete afdronk. Een donker bier met een volle, ivoorkleurige schuimkraag.
St.Bernardus Abt 12 is gebrouwen in de klassieke 'quadrupel' stijl volgens het originele recept uit 1946. Het heeft een zeer fuirig aroma, afkomstig van onze eigen specifieke gist. Boordevol complexe smaken en blijkt uit door zijn lange bitterzoete afdronk. Een donker bier met een volle, ivoorkleurige schuimkraag.
St.Bernardus Tripel is een traditioneel abdijbier, gebrouwen volgens de klassieke 'Tripel' stijl. Het heeft een licht zoet aroma en een bliemige, fruitige smaak waarbij bitter en zoet elkaar perfect in harmonie houden. Een enorm toehankelijk bier met een verrassend licht karakter.
Al meer dan 200 jaar kiezen de monniken van Westmalle voor een leven van gebed en arbeid. Trouw aan de regel van Sint Benedictus, zorgen ze zelf voor hun levensonderhoud. Daarom is er binnen de muren van de trappistenabdij een boerderij, een kaasmakerij en een brouwerij. Die houden ze bewust kleinschalig, met bijzondere zorg voor mens en milieu.
Al meer dan 200 jaar kiezen de monniken van Westmalle voor een leven van gebed en arbeid. Trouw aan de regel van Sint Benedictus, zorgen ze zelf voor hun levensonderhoud. Daarom is er binnen de muren van de trappistenabdij een boerderij, een kaasmakerij en een brouwerij. Die houden ze bewust kleinschalig, met bijzondere zorg voor mens en milieu.
Al meer dan 200 jaar kiezen de monniken van Westmalle voor een leven van gebed en arbeid. Trouw aan de regel van Sint Benedictus, zorgen ze zelf voor hun levensonderhoud. Daarom is er binnen de muren van de trappistenabdij een boerderij, een kaasmakerij en een brouwerij. Die houden ze bewust kleinschalig, met bijzondere zorg voor mens en milieu.
Al meer dan 200 jaar kiezen de monniken van Westmalle voor een leven van gebed en arbeid. Trouw aan de regel van Sint Benedictus, zorgen ze zelf voor hun levensonderhoud. Daarom is er binnen de muren van de trappistenabdij een boerderij, een kaasmakerij en een brouwerij. Die houden ze bewust kleinschalig, met bijzondere zorg voor mens en milieu.
Bevestig dat u 18 jaar of ouder bent want we verkopen alcohol én dat u cookies aanvaardt, want die helpen ons om betere diensten te verlenen. Door gebruik te maken van onze diensten, verklaart u 18+ te zijn én stem je toe om cookies te ontvangen.