Filliers maakt zijn jenevers zelf, op basis van het oude familierecept van stichter Karel Lodewijk uit 1880. Dat proces begint altijd met moutwijn, die wij als een van de weinigen nog zelf in traditionele koperen kolven, alambieks, stoken uit de beste granen (tarwe, rogge, mout). Na het distilleren rijpt die moutwijn ruim 3 jaar op eiken vaten van 200 l.
Het resultaat is een Filliers Creamjenever die de tong streelt en de kille herfst- en wintermomenten verjaagt. Met of zonder ijs een zoete, maar rijke smaakervaring.
Deze jonge en pure jenever heeft nooit de binnenzijde van een vat gezien. Hierdoor ontstaat een verfrissend gedistilleerd product dat ideaal is voor gebruik in vele longdrinks en cocktails. TASTING NOTES: Een verfrissende en evenwichtige smaak van jeneverbessen met een subtiele toon van graandistillaat.
Bevestig dat u 18 jaar of ouder bent want we verkopen alcohol én dat u cookies aanvaardt, want die helpen ons om betere diensten te verlenen. Door gebruik te maken van onze diensten, verklaart u 18+ te zijn én stem je toe om cookies te ontvangen.