Zoek
Drankenhandel Niemegeerts
Dutch

Fuze Tea

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Afbeeldingen van Fuze Tea Black Tea Peach Hibiscus 4x40cl Clip

Fuze Tea Black Tea Peach Hibiscus 4x40cl Clip

Fuze Tea: de perfecte fusie van delicate thee-extracten, vruchtensap en kruiden. Deze creëren een iced tea die zo lekker is dat je alles om je heen heel even vergeet. Fuze Tea is laag in calorieën en gemaakt met duurzaam ingekochte thee. Zo kan je zorgeloos genieten van een verfrissend en relaxerend moment.
€5,15
Afbeeldingen van Fuze Tea Green Tea Blueberry Jasmine 4x40cl Pack

Fuze Tea Green Tea Blueberry Jasmine 4x40cl Pack

Fuze Tea Green Tea, Blueberry & Jasmine is een verfijnde infusie van groene theeblaadjes, vervuld met de zoete smaak van bosbessen en het subtiele aroma van jasmijn. Deze niet-bruisende ijsthee is laag in calorieën, verfrissend en prikkelt je zintuigen.
€5,15
Afbeeldingen van Fuze Tea Lemon Lemongrass 4x40cl Pack

Fuze Tea Lemon Lemongrass 4x40cl Pack

Fuze Tea Black Tea, Lemon & Lemongrass is een verfrissende fusie van fijne geïnfuseerde zwarte theeblaadjes, verrijkt met citroensap en een vleugje citroengras. Deze niet-bruisende ijsthee is laag in calorieën, verfrissend en prikkelt je zintuigen.
€5,15
Afbeeldingen van Fuze Tea Winter Black Tea Apple Cinnamon 4x40cl Pack

Fuze Tea Winter Black Tea Apple Cinnamon 4x40cl Pack

Fuze Tea Black Tea, Apple & Cinnamon is een heerlijke infusie van fijne zwarte theeblaadjes, gemengd met een goede appelsmaak en een vleugje kaneel. Deze niet-bruisende ijsthee is laag in calorieën en kan zowel koud als warm gedronken worden.
€5,00