Rechercher
Drankenhandel Niemegeerts
Français
Filters Close

Likeur

Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page
Image de Baileys 17% 70cl Fles

Baileys 17% 70cl Fles

Voor deze Original Irish Cream likeur gebruiken ze alleen de beste ingrediënten. De Ierse whiskey kopen we bij een aantal goede stokerijen, zoals de beroemde Old Bushmills Distillery in County Antrim. De whiskey completeert de volle, rijke smaak van de verse Ierse room, de cacao en de hemelse vanille, die allemaal deel uitmaken van ons geheime recept.
€17,30
Image de Batida De Coco 16% 70cl Fles

Batida De Coco 16% 70cl Fles

Mangaroca Batida De Coco is dé originele alcoholische kokosnoot likeur.
€14,90
Image de Bols Blue Curaçao 21% 50cl Fles

Bols Blue Curaçao 21% 50cl Fles

Bols Blue Curacaois het paradepaardje van Bols, met zijn bijzondere blauwe kleur en unieke eigen stijl zet Bols Blue Curacao zich duidelijk apart van de concurrentie. Gedistilleerd van een kruiden blend, zoete bloedsinaasappels en van de karakteristieke bittere Curacao-sinaasappelen wat resulteert in een frisse maar complexe mix van geuren en smaken.
€15,69
Image de Boswandeling 15% 70cl Fles

Boswandeling 15% 70cl Fles

Boswandeling 3-Pack Minizijn 3 Mini flesjes gevuld met de likeur Boswandeling. De flesjes hebben een inhoud van 5cl per stuk. Dit zorgt voor een totaal van 15 cl voor een super prijs. Makkelijk mee te nemen en hartstikke leuk om als cadeau te geven! Een gewilde cream likeur met een heerlijk exotische smaak.
€15,60
Image de Boury  Lavas 500ml
Image de Boury Sanguine 500ml
Image de Boury The Fifties (giftbox)
Image de Boury The Twohundreds
Image de Boury Yakumi 500ml
Image de Boury Yakumi Giftbox
Image de Boury Yuzu 500ml

Boury Yuzu 500ml

€37,00
Image de Boury Yuzucello 500ml
Image de Boury Yuzucello giftbox
Image de Chartreuse Green / Vert 55% 70cl Fles

Chartreuse Green / Vert 55% 70cl Fles

De productie van Chartreuse wordt al eeuwen overzien door de Carthusian Monks in Frankrijk, een likeur met geschiedenis dus. De naam van de likeuren zijn dan ook vernoemd naar deze monikken als eerbetoon. Chartreuse Green is populairder dan de gele variant, gemaakt van maar liefst 130 verschillende kruiden, planten en bloemen die in de Alpen groeien en in een harmonieuze balans zijn gebracht door de monniken. Deze groene variant heeft intense smaken en aroma’s van bloemen en kruiden met subtiele hints van kruidnagel, citrus, tijm, kaneel en rozemarijn.
€44,25
Image de Cointreau 40% 70cl Fles

Cointreau 40% 70cl Fles

De kleinste editie is 35 cl van een van de meest bekende likeuren ter wereld, Cointreau is een triple sec likeur van Rémy Cointreau. De evenwichtige balans tussen zoveel tegenstellingen maakt het een complexe en tegelijkertijd ook elegante likeur, zowel intens als zacht, warm en verfrissend en bitter en zoet! De heerlijke aroma’s vullen de kamer bij het openen van deze fles; geuren van witte bloemen, fruit en kruiden worden afgewisseld met bitterzoete geuren van sinaasappelen. Een heerlijke sinaasappel likeur die de standaard heeft gezet voor de rest van de branche.
€25,95
Image de Disaronno Amaretto 28% 70cl Fles

Disaronno Amaretto 28% 70cl Fles

Amaretto is een zoete likeur met amandelsmaak uit Italië. Amaretto wordt gemaakt met behulp van de pitten van amandelen of abrikozen of beide. De drank bevat ongeveer 28% alcohol. Het is geen destillaat maar een infusie, zoals limoncello.
€22,40
Image de Dom Bénédictine Kruidenlikeur 40% 70cl Fles

Dom Bénédictine Kruidenlikeur 40% 70cl Fles

D.O.M Benedictine is een uitgesproken en gecompliceerde likeur met weelderige aroma’s van kruiden en fruit. D.O.M. staat voor een Latijnse uitdrukking, namelijk Deo Optimo Maximo wat letterlijk vertaald in het Engels “To God most good, most great” betekent. De kleur van D.O.M. Benedictine is donker-amber met een gouden gloed eromheen, de fruitige aroma’s en smaken vertonen hints van kruidnagel, zoethout en honing .
€29,32
Image de Elixir De Spa 40% 70cl Fles

Elixir De Spa 40% 70cl Fles

Rond de 17° eeuw werd Elixir de Spa gedistilleerd door monniken van de Orde van de Kapucijnen in de streek van Spa . In 1858 nam een lokale stokerij Schaltin, Pierry et Cie de productie over van deze likeur, die bereid wordt op basis van meer dan 40 planten en kruiden afkomstig uit de streek van Spa. In 1956 werd Elixir de Spa overgekocht door F.X. de Beukelaer.
€30,70
Image de Filliers Cafe Late 17% 70cl Fles

Filliers Cafe Late 17% 70cl Fles

Deze koffie met volle melk en Italiaanse charme kreeg een Vlaamse twist dankzij de 5 jaar oude Filliers Graanjenever. Ijskoud of bloedheet te drinken, naargelang uw stemming en uw temperatuur.
€12,90
Image de Flemish Coffee 70cl + glas
Image de Grand Marnier Cordon Rouge 40% 70cl Fles

Grand Marnier Cordon Rouge 40% 70cl Fles

Grand Marnier is een likeur. Het is een soort triple sec, gemaakt van een mengsel van cognac, gedistilleerde essence van sinaasappel en andere ingrediënten.
€28,25
Image de Jägermeister  100cl
Image de Jägermeister 20cl
Image de Jägermeister 1,75cl
Image de Jägermeister in ICE-PACK 70cl