Zoek
Drankenhandel Niemegeerts
Dutch

Rum

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Afbeeldingen van Bacardi Carta Blanca 37.5% 70cl Fles

Bacardi Carta Blanca 37.5% 70cl Fles

BACARDÍ RUM Al meer dan 150 jaar een van de mooiste gedistilleerd merken ter wereld. Een zachte, smaakvolle rum gerijpt in eikenhouten vaten, gecreëerd door Don Facundo BACARDÍ in 1862 te Santiago de Cuba. Sinds ongeveer twee jaar in een nieuwe verpakking. Een bijzondere vernieuwing die de rijke geschiedenis van de BACARDÍ familie beter uitdraagt. Uiteraard met dezelfde kwalitatieve inhoud en dezelfde weergaloze passie sinds 1862. BACARDÍ CARTA BLANCA: Droog & subtiel. 1 jaar gerijpt. Uitermate geschikt voor het mixen van klassieke cocktails, zoals de Mojito
€21,17
Afbeeldingen van Bacardi Carta Negra 40% 70cl Fles

Bacardi Carta Negra 40% 70cl Fles

BACARDÍ Carta Negra is een medium zwarte rum, met passie gemaakt door de Maestros de Ron Bacardí. Zijn rijke, diepe aroma’s komen tot ontwikkeling in fel geblakerde eikenhouten vaten en worden gefilterd door een geheime mix van houtskoolsoorten. Sommigen noemen het zwarte magie.
€26,50
Afbeeldingen van Bacardi Carta Oro 40% 70cl Fles

Bacardi Carta Oro 40% 70cl Fles

Bacardi Carta Oro is een goud-kleurige rum welke tot 2 jaar op eikenhouten vaten heeft gerijpt.
€23,35
Afbeeldingen van Bacardi Razz 32% 70cl Fles

Bacardi Razz 32% 70cl Fles

BACARDÍ RAZZ is een zorgvuldig bereide combinatie van BACARDÍ rum en lichtzure rode frambozen die samen voor een onvergetelijke smaakervaring zorgen. Een klassieke witte rum met pittige frambozenaroma’s: een onweerstaanbare mix van zoet en zuur. Combineer met verse bessen en limonade voor een heerlijk verfrissend drankje.
€22,10
Afbeeldingen van Brhum Non aged 70cl
Afbeeldingen van Bro's Rum Giftpack 70cl
Afbeeldingen van Brugal Anejo 38% 70cl Fles

Brugal Anejo 38% 70cl Fles

Een topper wederom van het huis Brugal; een mooie rum met een droge en kruidige smaak die toch aangenaam zoet smaakt. Deze Brugal Anejo heeft, zoals de naam al doet vermoeden, 5 jaar gerijpt in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten om tot een unieke combinatie van smaken te komen. In 2008 heeft deze rum nog Brons gewonnen in haar categorie op de 3rd Annual Polished Palate International Rum Festival, een prijs waar ze bij Brugal best trots op mogen zijn! En tegen een prijs bij de Drankgigant.nl waarvoor u hem niet hoeft te laten liggen.
€23,29
Afbeeldingen van Cachaca 51 Piras 38%

Cachaca 51 Piras 38%

Cachaça 51 Piras is de grotere variant met een inhoud van 100cl en is een Brazilliaanse pracht die bekend is geworden door zijn veelzijdigheid en gebruik in bekende cocktails. Cachaça 51 Piras is een distillaat op basis van suikerriet. Het is een cachaça met een eigen stijl en met een uitgesproken smaak, een smaak die het best te vergelijken is met een kwaliteit rum die een pittig randje heeft.
€25,79
Afbeeldingen van Tinidad 3 years

Tinidad 3 years

€24,60
Afbeeldingen van Trinidad 15 years
Afbeeldingen van Trinidad 7 years

Trinidad 7 years

€33,65